de Floristieke Huiskamer, uw bloemenwinkel met een stijlvol en uniek aanbod

Al meer dan 30 jaar gebruik ik, Christa Scheerens van De Floristieke Huiskamer in Tielt, mijn groene vingers om prachtige, ambachtelijke boeketten en bloemstukken te creëren voor elke gelegenheid. U bestelt bij mij verse snijbloemen van de beste kwaliteit. Ook voor kwaliteitsvolle orchideeën, bloeiende en groene planten of geschenkartikelen bent u aan het juiste adres.

Ik kies alles met zorg en passie uit. Bloemen beroeren het hart en ik sta er borg voor dat iedere klant met een tevreden gevoel weer naar buiten gaat. De Floristieke Huiskamer bevindt zich in een gezellige burgerwoning met een imposante traphal. Het perfecte decor voor bloemen in een huiselijke sfeer. .

 

 

Stijlvolle bloemstukken voor huwelijk of begrafenis

Ik hou ervan om unieke stukken te creëren. Trouwt u en wilt u een oogverblindend bruidsboeket of beeldige corsage? Ik maak deze vakkundig en met precisie voor u. Ik zorg op uw verzoek ook voor aangepaste kerkversiering en tafeldecoratie.


Wanneer u noodgedwongen afscheid moet nemen van iemand die u lief is, kan een bloemetje troost bieden. Ik stel met liefde een bloemstuk voor de begrafenis voor u samen. In onderling overleg beslissen we welke kleuren en welke bloemen u bekoren.


Woont u in Tielt, Wingene, Pittem, Meulebeke of Ruiselede of verder, Spring gerust even binnen in mijn gezellige winkel De Floristieke Huiskamer.

Fantasieartikelen die u doen glimlachen

Een presentje voor uzelf of een ander is altijd leuk! Ik bied in De Floristieke Huiskamer mooie vazen en duurzame potterie aan. Bij speciale feestdagen beschik ik over aangepast sfeermateriaal.


Ik ben exclusief verdeler in de regio Tielt van Lampe Berger, een bijzondere geurlamp die de lucht kiemvrij maakt. Slechte geuren verdwijnen en met een etherisch parfum dat u toevoegt, waant u zich meteen in andere sferen.


In mijn winkel vindt u verder een permanente tentoonstelling van mijn zoon Mathias Spriet. Zijn tekeningen en schilderijen zijn ‘groen’ getint en brengen de natuur bij u in huis. Regelmatig vervangt hij zijn werken in de winkel. Benieuwd naar wat deze jonge kunstenaar te bieden heeft? Kom eens een kijkje nemen in De Floristieke Huiskamer.


Kortom, bent u zoek naar een origineel fantasieartikel dat past binnen uw budget? Bezoek gerust mijn website.

Open 7/7

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag